Φωτιά Αλεποχώρι - Φωτιά στο Αλεποχώρι: "Βλέπαμε το σπίτι μας να καίγεται ... - Το πύρινο μέτωπο και τις περιοχές που έχει κάψει η φωτιά που ξεκίνησε στο σχίνο κορινθίας και έχει κατακάψει μεγάλες…

Φωτιά Αλεποχώρι - Φωτιά στο Αλεποχώρι: "Βλέπαμε το σπίτι μας να καίγεται ... - Το πύρινο μέτωπο και τις περιοχές που έχει κάψει η φωτιά που ξεκίνησε στο σχίνο κορινθίας και έχει κατακάψει μεγάλες…. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Η φωτιά έχει κατευθυνθεί προς το αλεποχώρι, κοντά στον οικισμό μάζι, με τις αρχές να δίνουν το πρωί της πέμπτης εντολή να εκκενωθούν προληπτικά σπίτια κυρίως στα νότια και τα δυτικά του. Καμμία δραστηριότητα για τα επόμενα χρόνια #φωτια #αλεποχωρι #αλεποχωρι #γερανεια #γερανεια #σχινος #σχινος #σχινοςκορινθιας #σχινο_κορινθιας #σχίνος #greece #ελλαδα #μμε #πυρκαγιά. Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές κατοίκων για τον πύρινο εφιάλτη που βίωσαν από την μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Φωτιά σε αυτοκίνητο στην λεωφόρο αθηνών (βιντεο).

Επίθεση της εφοεπα στην ερτ: #antireport #greece #αλεποχώρι #rightnow #φωτια dominic send your permanent public servants to guard the forests and the mountains instead of letting them with the cigarette in one hand and the. Τον γκιώνη δεν τον έδειξαν ούτε στο δελτίο. Φωτιά εκκένωση οικισμοί κόριθνος μονές σχίνο. Συγκλονισμένοι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στον οικισμό «παρασκευά» στο αλεποχώρι που έζησαν από κοντά τον.

Ολονύκτια μάχη στα Γεράνεια Όρη - Πύρινα μέτωπα κοντά σε ...
Ολονύκτια μάχη στα Γεράνεια Όρη - Πύρινα μέτωπα κοντά σε ... from www.ertnews.gr
Η πυρκαγιά έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ κατέστρεψε σπίτια στον οικισμό μαυρολίμνη στο αλεποχώρι. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον βόλο. Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Από εκεί και μετά έκαιγε προς τα πίσω ο,τι έβρισκε. Δείτε το ρεπορτάζ αποκλειστικα στο www.megaratv.grφωτιά στο αλεποχώρι που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας ξημερώματα πέμπτης 18 ιουλίου.η κινητοποίηση. Άνθρωποι που ζουν στην περιοχή περιγράφουν με λεπτομέρειες την αγωνία τους. Ολα pothen default folder ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style ert. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων όπου καίγονται πεύκα.

Επίθεση της εφοεπα στην ερτ:

7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από αέρος της πυροσβεστικής προσπαθούν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο στο εκκενωμένο αλεποχώρι. Πριν από λίγη η φωτιά αναζωπυρώθηκε τόσο στη μαυρολίμνη κορινθίας όσο και στο αλεποχώρι κι. Με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος αντιστράτηγου στέφανου. Φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στην περιοχή πευκογιάλι, στο αλεποχώρι. Φωτιά εκκένωση οικισμοί κόριθνος μονές σχίνο. Άρχισε η φωτιά στον σχίνο και λόγω βορειοδυτικού ανέμου ήρθε στο αλεποχώρι. Χάρτης με όλες τις φωτιές live, νέα πυρκαγιών και χάρτες πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς. Σύμφωνα με τους επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, η φωτιά. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων για την φωτιά στο αλεποχώρι. Γύρισε από την αθήνα στο αλεποχώρι για να σώσει τα αδέσποτα. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον βόλο. Την ώρα που μαίνονταν οι φλόγες στα γεράνεια όρη, αργά το βράδυ της πέμπτης, ο.

Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Όλο το βουνό προς το μοναστήρι. Από εκεί και μετά έκαιγε προς τα πίσω ο,τι έβρισκε. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον βόλο. Στο σημείο επιχείρησαν αρχικά εννέα οχήματα της πυροσβεστικής, από το βόλο.

Εκκενώνεται το Αλεποχώρι - Η φωτιά πλησιάζει το χωριό
Εκκενώνεται το Αλεποχώρι - Η φωτιά πλησιάζει το χωριό from www.newsit.gr
Συγκλονισμένοι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στον οικισμό «παρασκευά» στο αλεποχώρι που έζησαν από κοντά τον. Φωτιά εκκένωση οικισμοί κόριθνος μονές σχίνο. Φωτιά σε αυτοκίνητο στην λεωφόρο αθηνών (βιντεο). Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Νέο μήνυμα μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 εστάλη από την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση οικισμού στο αλεποχώρι. Την ώρα που μαίνονταν οι φλόγες στα γεράνεια όρη, αργά το βράδυ της πέμπτης, ο. Καμμία δραστηριότητα για τα επόμενα χρόνια #φωτια #αλεποχωρι #αλεποχωρι #γερανεια #γερανεια #σχινος #σχινος #σχινοςκορινθιας #σχινο_κορινθιας #σχίνος #greece #ελλαδα #μμε #πυρκαγιά. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων όπου καίγονται πεύκα.

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων όπου καίγονται πεύκα.

Καμμία δραστηριότητα για τα επόμενα χρόνια #φωτια #αλεποχωρι #αλεποχωρι #γερανεια #γερανεια #σχινος #σχινος #σχινοςκορινθιας #σχινο_κορινθιας #σχίνος #greece #ελλαδα #μμε #πυρκαγιά. Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές κατοίκων για τον πύρινο εφιάλτη που βίωσαν από την μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Την ώρα που μαίνονταν οι φλόγες στα γεράνεια όρη, αργά το βράδυ της πέμπτης, ο. Νέο μήνυμα μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 εστάλη από την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση οικισμού στο αλεποχώρι. Δείτε βίντεο από το αλεποχώρι όπου έγινε εκκένωση σπιτιών. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για φωτιά σε δασική έκταση στα μέγαρα. Ολα pothen default folder ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style ert. Πριν από λίγη η φωτιά αναζωπυρώθηκε τόσο στη μαυρολίμνη κορινθίας όσο και στο αλεποχώρι κι. Συγκλονισμένοι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στον οικισμό «παρασκευά» στο αλεποχώρι που έζησαν από κοντά τον. Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Γύρισε από την αθήνα στο αλεποχώρι για να σώσει τα αδέσποτα. Τον γκιώνη δεν τον έδειξαν ούτε στο δελτίο.

Πριν από λίγη η φωτιά αναζωπυρώθηκε τόσο στη μαυρολίμνη κορινθίας όσο και στο αλεποχώρι κι. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων για την φωτιά στο αλεποχώρι. Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές κατοίκων για τον πύρινο εφιάλτη που βίωσαν από την μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Δείτε το ρεπορτάζ αποκλειστικα στο www.megaratv.grφωτιά στο αλεποχώρι που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας ξημερώματα πέμπτης 18 ιουλίου.η κινητοποίηση.

Χαρδαλιάς: Γιατί φοβόμαστε ότι η φωτιά μπορεί να φύγει ...
Χαρδαλιάς: Γιατί φοβόμαστε ότι η φωτιά μπορεί να φύγει ... from cdn1.img.sputniknews.gr
Καμμία δραστηριότητα για τα επόμενα χρόνια #φωτια #αλεποχωρι #αλεποχωρι #γερανεια #γερανεια #σχινος #σχινος #σχινοςκορινθιας #σχινο_κορινθιας #σχίνος #greece #ελλαδα #μμε #πυρκαγιά. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για φωτιά σε δασική έκταση στα μέγαρα. Την ώρα που μαίνονταν οι φλόγες στα γεράνεια όρη, αργά το βράδυ της πέμπτης, ο. Στο σημείο επιχείρησαν αρχικά εννέα οχήματα της πυροσβεστικής, από το βόλο. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από αέρος της πυροσβεστικής προσπαθούν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο στο εκκενωμένο αλεποχώρι. Το μέγεθος της καταστροφής από τη φωτιά που καίει κορινθία και δυτική αττική από το βράδυ της τετάρτης αποτυπώνει ο χάρτης από το ευρωπαϊκό δορυφορικό σύστημα «κοπέρνικος». Συγκλονισμένοι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στον οικισμό «παρασκευά» στο αλεποχώρι που έζησαν από κοντά τον. Ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί.

Δείτε βίντεο από το αλεποχώρι όπου έγινε εκκένωση σπιτιών.

Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές κατοίκων για τον πύρινο εφιάλτη που βίωσαν από την μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Γύρισε από την αθήνα στο αλεποχώρι για να σώσει τα αδέσποτα. Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Άνθρωποι που ζουν στην περιοχή περιγράφουν με λεπτομέρειες την αγωνία τους. Δείτε βίντεο από το αλεποχώρι όπου έγινε εκκένωση σπιτιών. Πριν από λίγη η φωτιά αναζωπυρώθηκε τόσο στη μαυρολίμνη κορινθίας όσο και στο αλεποχώρι κι. Επίθεση της εφοεπα στην ερτ: Φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στην περιοχή πευκογιάλι, στο αλεποχώρι. Συγκλονισμένοι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στον οικισμό «παρασκευά» στο αλεποχώρι που έζησαν από κοντά τον. Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή Χάρτης με όλες τις φωτιές live, νέα πυρκαγιών και χάρτες πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων όπου καίγονται πεύκα.

Συγκλονισμένοι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στον οικισμό «παρασκευά» στο αλεποχώρι που έζησαν από κοντά τον φωτιά. Η πυρκαγιά έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ κατέστρεψε σπίτια στον οικισμό μαυρολίμνη στο αλεποχώρι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook